Ημερίδα με Θέμα «Standards and Guidelines for Quality Assurance in Medical and Health Professions Education»

Ο Φορέας διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την Ιατρική Εκπαίδευση (World Federation for Medical Education – WFME) διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Standards and Guidelines for Quality Assurance in Medical and Health Professions Education».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 (ώρα έναρξης: 9:00 πμ) στην αίθουσα Μακεδονία του Ξενοδοχείου Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του WFME, Καθ. David Gordon.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η δημιουργία πλαισίου για την αξιολόγηση των Ιατρικών Σχολών και των προγραμμάτων σπουδών ιατρικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων και επαγγελμάτων υγείας, καθώς και η συζήτηση των κριτηρίων αξιολόγησής τους. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 26 Μαΐου 2017 (2:00 μμ).

Για πληροφορίες στο 22 806350.

ΘέμαΑρχείο
Πρόσκληση στην Ημερίδα με Θέμα «Standards and Guidelines for Quality Assurance in Medical and Health Professions Education»